Loocx, Waxing en Permanent makeup en Superlash, Persoonlijk en Vertrouwen. Ik werk in Vinkeveen in mijn studio Loocx, Waxing en Permanent makeup en Superlash, Persoonlijk en Vertrouwen. Ik werk in Vinkeveen in mijn studio

Waxing store

 

Loocx, de waxing store voor de Ronde Venen en omstreken. Voor het verwijderen van ongewenst haar op het lichaam. Je huid superglad en zijdezacht door gebruik van de juiste producten en technieken. Je kunt hier terecht voor iedere waxbehandeling van lichaam en gezicht.

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert waardoor de haar zachter en dunner terug komt. Bij regelmatig waxen zullen de haren langer wegblijven en de haargroei steeds minder worden.

De aanbevolen lengte van de te harsen haren is minimaal 0,1 mm, Dus zo`n 1 à 2 weken voor het waxen niet meer scheren of na het waxen laten groeien tot er weer een goede stoppel zit. Eventuele lange haren worden voor de behandeling ingekort. De dag van de behandeling liever geen bodylotion aanbrengen, het gebruik van vetten en oliën kan de werking van de hars sterk verminderen. Wel is het goed om een dag voor het harsen een peeling te gebruiken, vooral bij korte haren kan dit erg effectief zijn omdat de haren dan minder plat op de huid liggen.

Ik maak gebruik van verschillende soorten hars en afhankelijk van het te harsen lichaamsdeel en huidtype kan de hars aangepast worden voor het beste resultaat.

De behandeling is niet geheel pijnloos maar zeker goed te verdragen. Pijn of gevoeligheid kan vooral tijdens een eerste behandeling worden ervaren. De meest voorkomende reden hiervoor is dat de haren stug zijn als er voorheen werd geschoren.

Na het harsen zal er een verkoelende lotion gebruikt worden die de laatste restjes van de hars verwijderd.

Als je voor de allereerste keer een waxbehandeling hebt ondergaan is het normaal dat er een lichte roodheid van de huid ontstaat. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur.

 

Info@loocx.nl

0653398400

Rondweg 1

3641 SC Mijdrecht

Copyright © 2017 - Loocx